Algemene voorwaarden

Verantwoordelijkheidsclausle voor verzendingen

Deze overeenkomst wordt aangegaan tussen Luffjewellery en de koper na het plaatsen van een bestelling. Lees deze goed door, zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan.

 

1. Verzending en Levering

1.1 LuffJewellery zal zich inspannen om de gekochte producten tijdig en in goede staat te verzenden naar het opgegeven afleveradres van de Koper.

1.2 De verzending zal worden uitgevoerd via postNl op de manier die de koper gekozen heeft. 

 

2. Verantwoordelijkheid van de Koper

2.1 Vanaf het moment van verzending aanvaardt de Koper de volledige verantwoordelijkheid voor de geleverde producten. 

2.2 De Koper is verantwoordelijk voor het controleren van de geleverde producten bij ontvangst en dient onmiddellijk eventueel verkeerd verzonden producten te melden. Hierbij gaat het om de maat, kleur, model etc.

2.3 In geval van schade of verlies tijdens en na verzending, is de Koper verantwoordelijk voor het indienen van een klacht bij de koeriersdienst en kan samenwerken met LuffJewellery om het proces te vergemakkelijken.

2.4 Koper is zich ervan bewust dat de verantwoordelijkheid voor schade of verlies tijdens en na verzending niet bij LuffJewellery ligt.

2.5 Indien de Koper wenst dat de verzending wordt gedekt door een verzekering, dient hij of zij dit vooraf te kiezen bij de verzendmethode. Alleen dan is er een eventueel onderzoek/schadevergoeding mogelijk bij verlies of schade tijdens de verzending. In alle andere gevallen is dit niet mogelijk.

 

Retourneren

3 Hygiënische Overwegingen: Vanwege hygiënische redenen is het retourneren van sieraden niet mogelijk. Dit geldt met name voor producten die in direct contact komen met de huid, zoals oorbellen, armbanden, en kettingen.

 

4 retourneren kleding

Er is een mogelijkheid om kleding te retourneren. Wij verzoeken u om dan een berichtje te sturen via Whatsapp naar ons. De kosten zijn voor de koper! Ook de verantwoordelijkheid van de verzending ligt bij de koper. Wij verwachten van u dat u een briefje in het pakketje doet, waar uw ordernummer en naam op vermeld staan. Als het artikel in dezelfde staat bij ons is teruggekomen als waarin het geleverd is, dan zullen wij uw geld terugstoren. In alle andere gevallen, nemen wij contact met u op. 

 

5 Contactgegevens:

Voor vragen of opmerkingen met betrekking tot het retourbeleid of andere zaken, kunt u altijd contact met ons opnemen via:

Mail: info@luffjewellery.nl
Telefoonnummer: 0615332632

Bedankt voor uw begrip en medewerking!